Inspiration

Två lampskenor, en över bardisken och en större för att lysa upp lokalen. Alla spottar är riktbara och och används för att belysa vackra inredningsdetaljer och menyer.
Spottar resp glob- och klotlampor kan tändas och därmed också dimras för sig då de är kopplade separat. Trosa Matstudio.En stor CIRCLE med 16 lampor, åtta GU10-spottar och åtta E14-klot. Lamporna är dimbara och klot och spottar kan tändas var för sig.
Klotlamporna ger allmänljus och spottarna riktas mot menyer, köpbara produkter och snygga inredningsdetaljer. Visthuset i Trosa.En klättrande lampa i en trappa med vita matta dimbara globlampor i olika storlekar. Visthuset i Trosa.


Från enkel skiss till färdig T-spotskena 2,5x2,5 meter. För att underlätta leverans och montering i tak har vi gjort den ihopfällbar. Denna ska direktinkopplas i takdosa.


Nybyggt hus i Åkersberga med spotskenor monterade på synliga bjälkar där elen kunde dras upp genom bjälken och kopplas ihop och ledas bort på ovansidan.
Består av sex kortare skenor som satts ihop med ett mellanrör.


Nyrenoverat kök på Roslagsgatan i Stockholm. Kunden valde att sätta spottar i de tre över bardisken för att inte bli bländad men även snyggt med stora globlampor.
Riktbara spottar upptill som dimras separat.


Nyrenoverat kök i Vänersnäs behövde ny belysning. Det blev en spotskena i vinkel 300x170 cm med 5+7 GU10-lampor. Snyggt mot alla mässingshandtag. 


Nedpendlade skenor med E27-lamphållare hemma hos Sveriges bästa florist. Notera att hon valt att sätta en spotlight bland alla klotlampor för att kunna belysa den vackra gröna kakelväggen.


Det stora rummet med 480 cm i takhöjd behövde en större armatur vilket resulterade i en två meter hög CIRCUS med två ringar 200 och 100 cm i diameter med lampkupor i vitt överfångsglas och tvinnade mässingsfärgade textilkablar. Passar så fint in tillsammans med den röda kakelugnen från Gabriel. Paret som beställde lampan var med i hela design- och beslutsprocessen. (En av lampkablarna slackar men det är bara att spänna upp i takkoppen.)


 

Specialgjord lampskena till ett kök med grönt kakel. Blandade ljuskällor.


Specialtillverkad till en mörk hall. Elva dimbara riktbara spottar.


Kunden har 3 meter i takhöjd och behövde pendla ner spotskenan 70 cm.